work’n europe reprezintă o parte a Hausengel Holding AG, care deține rolul de societate umbrelă pentru diferite companii din cadrul grupului de întreprinderi Hausengel. De 12 ani aceasta face parte din categoria liderilor de piață din sectorul de intermediere a „personalului care oferă servicii de îngrijire 24 de ore din 24“ din Europa de Est, precum și al îngrijirii în regim ambulatoriu și al consultanței în domeniul îngrijirii.  De-a lungul timpului s-au impus reprezentanțe suplimentare ale firmei Hausengel în Polonia, Ungaria, România, Lituania, Bulgaria și Croația.

 

Hausengel dispune la nivel internațional de aproximativ 260 de angajați și a efectuat peste 60.000 de operațiuni de intermediere pe teritoriul Germaniei.

 

Prin work‘n europe au fost puse bazele unui sector suplimentar important de activitate în cadrul grupului Hausengel. work’n europe deține calitatea de platformă de recrutare pentru personalul european pentru piața germană – pentru toate branșele.

 

Identificăm pentru clienții noștri candidații potriviți și îi intermediem către întreprinderea corespunzătoare. Serviciile noastre sunt adaptate în principiu individual în funcție de cerințele clientului – atât pe parcursul procesului de recrutare, cât și ulterior, la ocuparea posturilor. 

work´n europe