Servicii

Ne ocupăm de proiecte de recrutare pe piaţa germană. Serviciile noastre sunt prestate în toate branşele şi sunt adaptate cu atenţie şi individual în funcţie de cerinţele fiecărui client.

 

Căutăm atât personal permanent, care se poate dezvolta profesional de-a lungul anilor în cadrul firmei dumneavoastră, cât şi specialişti pentru cerinţe temporare, care să vă ofere asistenţă în cadrul firmei dumneavoastră numai pe parcursul unui interval limitat.

Proces de recrutare

Procesul de recrutare de succes se întemeiază atât pe experienţa noastră îndelungată, cât şi pe instrumentele specifice firmei, precum şi pe baza noastră de date extinsă cu informaţii cu privire la personal.

 

Serviciile noastre în beneficiul dumneavoastră pe parcursul etapei de ocupare a locurilor de muncă:

Baza de date

Baza noastră de date dezvoltată complet şi modernă cu privire la personal dispune de peste 10.000 de candidaţi din întreaga Europă. Numărul de candidaţi înregistraţi creşte permanent, departamentul nostru responsabil pentru managementul clienţilor înregistrează zilnic noi profiluri. Aceste profiluri de persoane sunt înregistrate extrem de detaliat deoarece, pentru o intermedierea de succes a candidaţilor, micile detalii sunt frecvent decisive. 

În situaţia în care primim de la dumneavoastră o specificaţie de proiect, înregistrăm cele mai importante variabile în sistemul nostru şi generăm o listă de candidaţi care corespund aşteptărilor dumneavoastră.

Asistenţa noastră

Perfecţionare

Calificările individuale prezintă o semnificaţie ridicată în anumite branşe. Doriţi să îmbunătăţiţi competenţele personalului dumneavoastră de execuţie?

Dispunem de o reţea extinsă de parteneri în domeniul instruirii. Cu ajutorul acestora dispune de posibilitatea de a organiza orice curs de instruire în funcţie de cerinţele dumneavoastră.

Transport

Doriţi că personalul la care apelaţi să ajungă în siguranţă şi rapid la firma dumneavoastră chiar în prima zi? Dispunem de o reţea extinsă de parteneri în sectorul logistic şi vă oferim cu plăcere asistenţă la realizarea acestuia aspect.

Traducere

Intermediem personal din întreaga Europă, cu o bază lingvistică foarte variată. Pentru a garanta un proces de intermediere fără probleme, vă ajutăm cu plăcere să beneficiaţi de traduceri de nivel calitativ ridicat şi verificate.

La cerere

Dorinţele şi solicitările individuale reprezintă cheia pentru o dezvoltare permanentă. Satisfacţia clienţilor noştri reprezintă pentru noi o preocupare esenţială. În măsura în care un serviciu nu este disponibil în oferta noastră, vă rugăm să ne scrieţi sau să ne contactaţi telefonic în orice moment şi vă stăm la dispoziţie cu plăcere. Vom depune toate eforturile posibile pentru a identifica o soluţie adaptată cerinţelor dumneavoastră.