Ofertele actuale de locuri de muncă

Oferta de loc de muncă nr. 1 

Asistent medical/îngrijitor   

News

WE are here

July 25, 2017

work’n europe se bazează pe experienţa acumulată pe parcursul unui interval de doisprezece ani de către grupul Hausengel în domeniul intermedierii de personal. Începând de astăzi, NOI vă stăm la dispoziţie în peste 10 limbi.

Este o onoare pentru noi să vă prezentăm work’n europe. Prin work‘n europe a fost creat un nou domeniu important de activitate în cadrul grupului Hausengel AG. Hausengel dispune la nivel internaţional de aproximativ 200 de angajaţi şi, de la înfiinţare, a efectuat peste 60.000 de operaţiuni de intermediere de persoane cu atribuţii de îngrijire în beneficiul persoanelor care au nevoie de asistenţă pe întregul teritoriu federal. Experienţa noastră acumulată pe parcursul unui interval de doisprezece ani în domeniul intermedierii de personal din sectorul activităţilor de îngrijire ne permite să vă oferim cele mai bune servicii posibile şi în cadrul intermedierii de personal de specialitate pe întregul teritoriu al Europei. work’n europe se consideră o platformă de recrutare a personalului european pentru piaţa germană – în toate sectoarele.

Vă stăm la dispoziţie în peste 10 limbi pentru ca dumneavoastră, aşa cum v-aţi obişnuit, să vă simţiţi „complet îngrijit “.

Please reload